Soha többé sült krumpli!

 2011.04.11. 15:51

Be kell vallanom, tegnap elkapott a vásárlási láz. A Gyerek hegyekben hozza a jó jegyeket, rendesen viselkedik, még takarít is önszántából a lakásban. Nem volt mit tenni, nincs több ellenérv, miért is ne mehetnénk "soppingolni".

De ez a tevékenység igen közel visz minket a bizonyos, messziről elkerülendő gyorséttermekhez, ahová a Gyerek úgy megy, mintha karácsony lenne. Rábeszélt, én meg hagytam. De már a fizetésnél bántam az egészet.

Azóta töröm a fejem, hogy mit adjak neki a kedvenc sült krumplija és hagyma karikája helyett. Most találtam egy szuper oldalt, amin még vár egy-két recept a paleosításra, de ez már most az!

 

Kókusz olajban pirított sárgarépa és hagyma

5-6 db nagy, friss sárgarépa
1 nagy vagy 2 kicsit vöröshagyma
kókusz olaj (szerintem a kókuszzsír is megfelelő)
vaj
só ízlés szerint

A répát hosszú, vékony csíkokra (zsülienre) vágd, a hagymát karikákra. Melegítsd fel a kókuszzsír és a vaj keverékét és süsd meg benne szép ropogós, barnára a zöldségeket. Utána sózd és már tömhetitek is! :)
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://susainthekitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr142817634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása